Kjo do... E ardhmja e Bitcoin-it ka mbërritur, ndodhet në Liban Kriptovalutat kanë ekzistuar për më shumë se një dekadë, gjë që në botën e teknologjisë... Twitter mbyll përkohësisht zyrat e kompanisë Platforma Twitter ka njoftuar punëtorët se ka mbyllur përkohësisht zyrat e kompanisë. Në një mesazh që ka... Netflix bëri të mundur heqjen e pajisjeve të padëshiruara nga profilet e përdoruesve Platforma e transmetimit Netflix ka lejuar përdoruesit e saj të heqin pajisjet e padëshiruara nga profilet e tyre. Opsioni i ri... Porsche 911 Dakar ka arritur – një kategori e re e veturave të terrenit Në panairin e automjeteve në Los Angeles, Porsche prezantoi edicionin e prodhimit të veturës së paralajmëruar prej... Asus prezanton ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition Largime masive nga Twitter, pas ultimatumit të pronarit Elon Musk Auto 10 orë më parëFillon prodhimi i Fisker Ocean, kompania synon prodhimin e mbi 42, 000 njësive deri në fund të vitit 2023 Mobile 10 orë më parëAsus prezanton ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition Teknologji 15 orë më parëLargime masive nga Twitter, pas ultimatumit të pronarit Elon Musk Teknologji 18 orë më parëE ardhmja e Bitcoin-it ka mbërritur, ndodhet në Liban Teknologji 23 orë më parëTwitter mbyll përkohësisht zyrat e kompanisë Showbiz Bukuroshja argjentinase shfaq format e saj bombastike me anë të një videoje të postuar në Instagram, e cila shfaqet e veshur...
Ballina - Gazeta10Gazeta10 Facebook Instagram Youtube Kanal10 Lajme Sport 10+ Search KANAL 10 LIVE VIDEO TE KANAL 10 VIDEO Kërstiq: A është i interesuar Kurti vetëm për territorin në veri, apo edhe për njerëz që jetojnë aty? VIDEO prime time Hoxha për targat: Nëse Kurti kishte hequr dorë, nuk do ta kritikonimprime time Pse nuk reagoi KFOR-i e Policia e Kosovës, kur u sulmua nxënësi shqiptar e kameramani? Flet DuriqiVIDEO politiko Kërstiq për deklaratën e kreut të PSD-së: Turp që Molliqaj, e krahason Kurtin me Millosheviqinpolitiko Matoshi për deklaratën e Molliqajt: Bizare dhe e pa krahasueshmeVIDEO Kërstiq: Lista Serbe me b*th* janë këtu, me kokë janë në Beogradpolitiko TEMA E GAZETËS gazetari tiranas “Republika e parë”, rrëfimi i Mero Bazes për librin e tij: Ja si ishte Ibrahim Rugovagazetari tiranas Fillon seanca për ecurinë e çështjes ndaj krerëve të UÇK-së Shqipëri Mësuesi 62-vjeçar ngacmon seksualisht vajzën 14-vjeçare në BeratShqipëri Regjistrimi i popullsisë 122 mijë shqiptarë regjistrohen në Luginën e PreshevësRegjistrimi i popullsisë PDK Krasniqi: Është për keqardhje mbyllja e dyerve për investimet e gazit amerikanPDK LDK Abdixhiku: Zgjidhja për tensionet në veri të jetë në koordinim me partnerëtLDK Zhvillimet në rajon Opozita e Shqipërisë sot protestonZhvillimet në rajon Hagë “Thaçi dhe të tjerët”, gjykatësi: Çështja te trupi gjykues para fundit të vititHagë Gjykata Speciale Prokurori që hetoi krimet e luftës në Kosovë dërgohet për ta hetuar Trumpin (Dokument)Gjykata Speciale AAK Haradinaj: Shumë herë kam provuar ta këshilloj Kurtin, nuk e kupton rolin amerikanAAK Lajmi i fundit: Jack Smith largohet nga pozita e Kryeprokurorit të Gjykatës SpecialeHagë Policia e Kosoves Arrestohet një person për dhunimin e 13-vjeçares në PrizrenPolicia e Kosoves 10 LIVE Prokurori që i rrodhën dokumentet e Tribunalit në Prishtinë, do ta hetojë rrjedhjen e dokumenteve të Presidentit Trump Aksident trafiku në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, e përfshirë një veturë me targa serbe (FOTO) Ky është shqiptari që fitoi 1 milion dollarë në loto Opozita në SHBA, Qeveria në shtëpi GJYKIMI SPECIAL Haradinajt i refuzohet kërkesa për vizitë shëndetësore në një shtet tjetër Mbrojtja e Thaçit: Nëse UÇK do të kishte vepruar në bazë të një plani kriminal s’do ta kishte mbështetjen ndërkombëtare Misetiq: Nuk ka pasur nevojë të krijohet një Gjykatë, që të gjykojë vetëm shqiptarët 2 vjet | HAGA Deklarata e 5 nëntorit 2020 e Kadri Veselit: Do të ngritem në këmbë, ta tregoj historinë time2 vjet | HAGA “Nëse e nënshkruaj, në Kosovë më vrasin” – Avokati zbulon bisedën interesante Thaçi – Hill në RambujeGjykata Speciale dosja e mbrojtjes Takimi i Thaçit me Majkon e Milon në majin e 1999, i pranishëm edhe Kadri Veseli (Video)dosja e mbrojtjes TË FUNDIT MË TË LEXUARAT Mësuesi 62-vjeçar ngacmon seksualisht vajzën 14-vjeçare në Berat Krasniqi: Është për keqardhje mbyllja e dyerve për investimet e gazit amerikan Abdixhiku: Zgjidhja për tensionet në veri të jetë në koordinim me partnerët 122 mijë shqiptarë regjistrohen në Luginën e Preshevës Lajmi i fundit: Jack Smith largohet nga pozita e Kryeprokurorit të Gjykatës Speciale Situata në veri, Kurtin e telefonojnë përsëri nga ShBA Vedat Muriqi i komenton Elon Musk: Është vetëm një pirat (Foto) KUPA E BOTËS MIQËSORJA Kosova e gatshme për sfiden e ardhshme miqësore kundër Ishujve Faroe Kombëtarja e Kosovës e ka mbajtur stërvitjen e fundit para ndeshjes së radhës miqësore kundër Ishujve Faroe, që zhvillohet të shtunën, në orën 18:00, në...
Kosova vs. Ishujt Faroe, kjo nuk është përballja e tyre e parë
d të Kryeprokurorit pas largimit të Jack Smith, ja kush është ai Aktuale 8 orë më parëAvokati Qerkini: Dorëheqja e Smith mund të shkaktojë zvarritje të procesit gjyqësor ndaj ish-krerëve të UÇk-së në Hagë Bota Një stuhi dëbore e rrezikshme paralizoi pjesë të Nju Jorkut perëndimor dhe verior të premten. Trashësia e... Koreja e Veriut teston raketën balistike me rreze për të goditur të gjithë SHBA-në Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë balistike ndërkontinentale që ra pranë ujërave japoneze në provën... Administrata Biden shprehet se Princi saudit ka imunitet në procesin mbi vrasjen e Khashoggit Administrata e Presidentit Biden u shpreh të enjten se Princi i Kurorës së Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman ka imunitet...
Mënyra si Kim Kardashian e refuzoi dikur Pete Davidson, i mbeti atij në mendje Pete Davidson rikujtoi në "The Kardashians" se Kim e kishte refuzuar në Met Gala 2021. “Ti dukesh kaq i pashëm. Kaq... Stormzy dhe Maya Jama rikthehen në krahët e njëri-tjetrit tre vjet pas ndarjes Koha është një shërues dhe ka bërë mrekulli për Stormzy dhe Maya Jama, pasi ata janë kthyer së bashku... Ndahet vetëm një muaj pas martesës aktorja e famshme turke Martesa e aktores turke Merve Bolugur dhe muzikantit Mert Aydin zgjati vetëm 44 ditë.
U kapën me 42 kg kanabis në makinë, arrestohen 3 shqiptarë në Selanik! Në pranga edhe dy shtetase greke Cili nga republikanët do të jetë kryetari i Komitetit të Punëve të Jashtme të Kongresit Diaspora 9 orë më parëSHBA/ Nxënsja shqiptare që shpaIIet më e mirë në botë Diaspora 12 orë më parëU kapën me 42 kg kanabis në makinë, arrestohen 3 shqiptarë në Selanik! Në pranga edhe dy shtetase greke Amerika 14 orë më parëCili nga republikanët do të jetë kryetari i Komitetit të Punëve të Jashtme të Kongresit Diaspora 14 orë më parëU kap me mijëra euro drogë, gjykata britanike dënon me 1 vit burg narkotrafikantin shqiptar Diaspora 19 orë më parëTragjike në Itali! Po punonte në hotelin luksoz, shqiptari rrëzohet nga shkallët dhe vdes Shkencë & Teknologji Fisker’s Ocean SUV tani ka arritur një moment historik të rëndësishëm: fillimin zyrtar të prodhimit.
Dalin në shitje online biletat për ndeshjen Kosova – Ishujt FaroeBiletat për ndeshjen Kosovë – Ishuj Faroe kanë dalë në shitje që nga dita e djeshme. Kështu konfirmon vetë Federata e Futbollit e Kosovës, përmes një njoftimi në rrjetet sociale. Ato mund t’i blini përmes platformës online në linkun e mëposhtëm: https://kosovo. tm. vivaticket.
Gazeta10: Ballina
Tragjike në Itali! Po punonte në hotelin luksoz, shqiptari rrëzohet nga shkallët dhe vdes Një aksident fatal në punë i ka marrë jetën një shqiptari në Itali. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në... Qëlloi gruan dhe vrau veten, kush është shqiptari që jetonte në Itali Një ngjarje e rëndë ndodhi ditën e djeshme në Itali, ku shqiptari Oltjon Sallaku, 21 vjeç qëlloi me armë... New York: RIT Kosova organizoi takimin vjetor për mbledhjen e fondeve “Support Kosova's Next Success Story” NEW YORK: Pas një pauze dyvjeçare për shkak të pandemisë COVID-19, RIT Kosova (A. U. K) organizoi takimin e saj vjetore...
Bëhët fjalë... Bëhu pronar i njërës prej shtëpive malore më unike në gjithë Kosovën! Ç’po ndodh me “BB Vip Albania”? Arbana tregon gjithçka showbiz Melinda publikon imazhe të klipit të ri që lansohet të dielënshowbiz BIG BROTHER Ç’po ndodh me “BB Vip Albania”? Arbana tregon gjithçkaBIG BROTHER Modelja e njohur shqiptare në lidhje me një miliarder turk? showbiz Melinda Ademit i “vihen” prangat në duarshowbiz Tarantino beson se “Once Upon a Time in Hollywood” është realizimi i tijshowbiz Daniel Craig është përsëri në konflikt me fqinjët e tijshowbiz EMISIONET KANAL10 🔴 Lajmet 22:30 - 18. 11. 2022 🔴 Lajmet 18:30 - 18.
Bota SotAktuale Situata e sigurisë në Kosovë, Kurti merr telefonatë nga Departamenti i Shtetit amerikan Kryeministri Albin Kurti, ka njoftuar se ka zhvilluar... Aktuale Albin Kurti: Kosova shënon fitoren e radhës në arbitrazhin ndërkombëtar Kryeminsitri i Kosovës, Albin Kurti thotë se Kosova ka shënuar fitore...
Nis shitja online e biletave për miqësoren Kosova – Ishujt Faroe
Në Ishujt Faroe ka më shumë dele se njerëz, ja kur rifillon
Ishujt Faroe - Wikipedia
Kosovo U17 vs Faroe Islands U17 live score, H2H and lineups
[[[futbolli*]]>>>>] Kosova Ishujt Faroe shiko live 19 nëntor 2022