Може да се окаже според зрителите че им харесва В а не А и Б. "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III 24 22:00, 22 юли 15 До коментар [#22] от "bat_plamen": Гледай репортажа, дето го е пуснал колегата. Повярвай ми, мачкане си беше! 25 22:05, 22 юли 15 До коментар [#23] от "dedoliben": Марек, днес, леко се самофалира. Локото, ако почне въобще, ще са някакво посмешище, Миньоро е без отбор и почти фалирал, за останалите нямам наблюдения.
[ОНЛАЙН@] Септември София Черно море гледаме по ТВ
[[[днес<<<<](((]] Ботев Септември София гледаме по ТВ 26
Чавдар (Етрополе) [+] Това са отбори с история и минало не изкуственно създадени Мичуринки с по 5 милиона за трибуна и по 5 фена на летището В петък ще се решава на кого да се дадът правата за излъчване на мачовете във В група. Преди беше Канал 3 но сега вече всички големи точат зъби така че интересното предстой.
Вихрен(Сандански)-Сливен 2000(Сливен)Ultra_CSKA_Sand написа:тц тц тц незнам, майче различни мачове сме гледали с Вас. Защо като садияте е помагал на Вихрен след мача половината стадион псуеше като ненормален садията?!?. Пак ви казвам. Не ми пука за Вихрен. Просто защитатавам българския футбол. Не е нормално след всеки един мач на Сливен и Левски да има оплкаквания за садийте. И Вие какво искате да кажете. Въпреки, че Лечков участва в БФС той неправи абсолютно нищо за да подбутват по някакъв начин отбора муАбе човек колко пъти да ти казвам, че и твоя отбор да беше като пада ще бъде недоволен и ще скандира разни простотии, аз да те питам Моке като повали наш играч със удар без топка защо не получи червен картон отговори ми обясни ми като се правиш на интересен??? И кво ми мрънкат за засада на първия гол като няма никаква засада ония смешко от Вихрен беше до аутлинията, а за игра с ръка дума да не става изобщо не влияе на играта нашия човек ръката му беше прилепена към тялото а ония от Вихрен се изшута в нея не влияе на играта.
Коментари - Спорт | ЦСКА победи "Марица" в контрола, 14
(ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ!!) Локомотив 1929 София Берое
youtube. com/watch? v=_rVSwXloXoM https://www. com/watch? v=Sp_LA2qE4aM staska Рейтинг: 1134 Браво на момчетата! Те са ни надеждата. А не... звездната селекция от клоните. "Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере в къщи с гъска. " supebo Рейтинг: 515 20:49, 22 юли 15 Любопитно от статията: ЦСКА победи с 2:1 "Марица" (Пловдив) в контрола, играна на стадион "Българска армия". Попаденията за "армейците" вкараха Владислав Узунов и Костадин Хазуров, а за гостите точен бе влезлият като резерва Георги Стефанов.
Резултати и класиране след 18-ия кръг на Югозападна
А аз само казвам че В група тази година ще бъде интересна повече от А и Б. Много жалко че Левски пропусна шанса да стане нормален клуб. Ако и той беше във В група защото и при тях нещата не са много чисти. Щеше да почне поне малко на чисто. Беше ме яд за ЦСКА и Локо но сега съм щаслив за групата в която са: 1. Локомотив (София) [-] 2. ЦСКА (София) [-] 3. Марек 2010 (Дупница) [-] 4. ФК Миньор (Перник) 5. Пирин (Гоце Делчев) 6. Витоша (Бистрица, обл.
София ст. ) 7. Сливнишки герой (Сливница) 8. Беласица (Петрич) 9. Струмска слава 1927 (Радомир) 10. Вихрен 1925 (Сандански) 11. Велбъжд (Кюстендил) 12. Септември (София) /след обединение на Конелиано, ДИТ Спорт и Септември/ 13. Балкан (Варвара) 14. Германея (Сапарева баня) 15. Чепинец (Велинград) 16. Рилски спортист 2011 (Самоков) 17. Чико (Бяга) [+] 18. Ботев 1937 (Ихтиман) [+] 19. София 2010 (София) [+] 20.
Вихрен пусна билети по 15 лева за мача с Левски - Sesame Купа на България - Dsport. bg Вихрен пусна билети по 15 лева за мача с Левски - Sesame Купа на България - Dsport. bg Меню Начало Новини БГ футбол Sesame Купа на България Вихрен пусна билети по 15 лева за мача с Левски От третодивизионния Вихрен Сандански обявиха, че билетите за двубоя с Левски от 1/16-финалите за Sesamе Купа на България вече са в продажба на цена от 15 лева. "От днес можете да закупите своя билет за мача от 1/16-финалите за Sesame Kупа на България между отборите на Вихрен и Левски.
IХ, ст. 24 8 20:24, 22 юли 15 До коментар [#5] от "_association. r6_": [quote#5:"_association. r6_"] Не можах да гледам мача[/quote] И трите гола станаха след бързи и красиви многоходови комбинации с по едно подаване! 14 9 palav_nik Рейтинг: 1038 20:26, 22 юли 15 **** 20:27, 22 юли 15 Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
Спрете се Дневник, моля Ви. Резултата е 3:1 - а в добавеното от рефера продължение Николай Цветков подпечата успеха за своя отбор за 3:1. Ясно, че сме във "В" група и може да си пращате стажанти, ама да не догледа мача е покъртително. Поне си проверявайте собствените кадри от други сайтове за резултата, че ставате смешни! Една любов, една страна, една България 1 Храбър Рейтинг: 2923 20:51, 22 юли 15 [quote#4:"markblog"]Защо трябваше да се стигне до в група за да открият топлата вода? [/quote] Що си мислиш, че играчите са отпратили ЦСКА във В група? "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция" 17 нихилист Рейтинг: 289 20:54, 22 юли 15 Само тъй.
21 Без коз Рейтинг: 922 21:33, 22 юли 15 До коментар [#13] от "Вонин": Не стига, че пишат ами трябва и да гледат ли?! Чукча-писател С тия кадри.... толкова! Обаче това си е "дезинформация" Пак добре, че не обявиха "Марица" за победител. Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е! 0 22 bat_plamen Рейтинг: 3761 21:55, 22 юли 15 До коментар [#2] от "mahjongg":............................. мачкат силно казано с по един гол......... -! 23 dedoliben Рейтинг: 2340 21:59, 22 юли 15 Повтарям си коментара от днес под другата тема яко ме оплюха.
4 markblog Рейтинг: 282 20:16, 22 юли 15 Защо трябваше да се стигне до в група за да открият топлата вода? май всички грандове трябва да минат по този път. 20 Не можах да гледам мача, но резултатът радва, както и това, че е бил даден шанс на 14-годишния сладур. 5 16 6 emil Рейтинг: 3441 20:20, 22 юли 15 Срещите ни с фабрики и колективи са оспорвани и живи. ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ! 18 15 7 Чардо Рейтинг: 1416 20:22, 22 юли 15 ТРИ красиви гола на ЦСКА за победата над Марица Пловдив с 3: 1 Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.
(((ПОТОК НА ЖИВО!!))) Ботев Враца Арда гледаме по ТВ 9